KÖPVILLKOR

Dessa villkor gäller när du som privatperson handlar på www.likerkajak.se. Vi följer svensk konsumentlagstiftning. Alla priser anges i svenska kronor, inklusive moms. Full betalning för de varor du köper ska göras innan leverans, eller senast i samband med att du tar emot varorna. Du som handlar av oss ska vara minst 18 år gammal.

ÅNGERRÄTT
Du har alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du eller ditt ombud tagit emot den beställda varan.

 

  • Du måste själv bekosta returfrakten när ångrar ett köp.

  • Varan ska vara i nyskick då den kommer tillbaka till oss för att ångerrätten ska gälla. Det är kundens ansvar att förpacka och ordna en transport som säkerställer att varan kommer tillbaka till oss hel och i nyskick.


REKLAMATION
Vid felaktig vara har du reklamationsrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Är det en leveransskada gäller andra villkor, se nedan.

 

  • Vid giltig reklamation bekostar vi returfrakten.

  • Vid en giltig reklamation är det fel på varan, dvs ett tillverkningsfel som gör att varan inte motsvarar beskrivningen av den vara du beställt. Alla våra varor håller hög kvalitet och vi garanterar att varorna ska hålla i minst 3 år vid normal användning utan att dess egenskaper försämras.

  • Vid giltig reklamation och återsändande av en vara ska en skriftlig (mail) överenskommelse mellan kunden och oss föregå återsändandet av varan. I denna överenskommelse ska vi klarlägga att det verkligen är fel på varan samt hur återsändande och återbetalning ska ske. Kunden ska därför kontakta oss när en reklamation ska göras. Detta ska göras omgående när kunden upptäcker felet på varan.

  • Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.