Recent Posts

Archive

Tags

Inga taggar än.

Kajakmässan i Nürnberg

Tidigare i höstas, den 20 september besökte jag "Paddelexpo 2017" i Nürnberg. En tillverkare av havskajaker hade föreslagit att jag skulle komma dit för att med egna ögon se deras kajaker innan jag bestämde mig för att göra en beställning.

Det var en trevlig och smidig resa, och jag fick ett bra möte med tillverkaren som bjudit in mig. Det jag framfört allt ville se med egna ögon var hur hög kvalitén på kajakerna var. Just kvalité är nog det viktigaste kriteriet för mig när jag skall importera kajaker för att sälja i Sverige? Kvalitén var utmärkt och tillverkaren ingav stort förtroende.... men så besökte jag en annan utställare på mässan, Liker, och kvalitén på deras kajaker imponerade ännu mer på mig. Efter att ha sett och känt på Likers kajaker var det egentligen bara möjligt att välja dem istället.