Liker Kajak Sverige säljer väldigt bra och prisvärda paddlar, men vi är ändå inte bäst på just paddlar. Enok Grönlandspaddel är bäst på detta.

Vilken paddel som är bäst är naturligtvis till stor del en smaksak, men jag har blivit övertygad av kunniga personer omkring mig samt av egen paddlingserfarenhet att just grönlandspaddeln är bättre än alternativen, åtminstonde om det handlar om turpaddling eller vanlig rekreationspaddling. Man kommer längre, snabbare, och med mindre ansträngning med en grönlandspaddel än med andra paddlar.

Vi har en utmärkt grönlandspaddel i kolfiber i vårt eget sortiment, men Enokpaddel säljer svenskt trähantverk i högsta kvalite och dessa grönlandspaddlar i trä är nog det bästa man kan paddla våra kajaker med. Fördelen med trä framför kolfiber är att det är skönare att hålla och att den är tystare att paddla.

Vanliga paddlar är fortfarande överlägset populärast vilket gör att priserna på dessa är mer pressade. En vanlig paddel är naturligtvis också ett utmärkt val till våra kajaker.