BÄST PÅ BRA KAJAKER TILL BILLIGT PRIS
EASTY 4.5 (ovan) 6 980 KR.
PAKETPRIS INKL. PADDEL, KAPELL & TAKRÄCKESHÅLLARE 7 980 KR.
BJÖRN THOMASSON, KAJAKDESIGNER

De flesta av våra kajaker har designats och utvecklats av Björn Thomasson i samarbete med Liker. Björns passion är egentligen egenbyggda kajaker i trä. Det finns inget bättre än just det. Hans egen hemsida där han skriver om detta är värd att läsas om du inte redan gjort det.

 

Alla har dock inte tid och resurser att bygga sin egen kajak och därför har han även designat kajaker åt Liker. Flera av Björns havskajaker går nu att köpa av oss.

Om Easty 4.5 skriver Björn: 

Vid utvecklingen av skrovformen har jag fokuserat på ett lättdrivet skrov (marschfart snarare än toppfart) med en balanserad stabilitetskurva (mer slutstyvhet än initialstabilitet – men tillräckligt styv för att även nybörjare skall känna sig trygga) och komfort (den viktigaste egenskapen hos en kajak – sitter man inte bra, kommer man aldrig att utvecklas som paddlare). Easty 4.5 är främst avsedd för skädda (mycket lättmanövrerad), men kan levereras med roder för den som så vill. Den är 450x56 cm och har packluckor i för- och akterdäck och ett litet "handskfack" framför sittbrunnen.

QUALITY - MADE IN CHINA

Liker har tillverkat kajaker och kanoter i över tio år och exporterar idag till hela världen. Produktionen genomsyras av höga kvalitetsambitioner och en strävan att överträffa kundernas förväntningar. Därför vill vi gärna lyfta fram att vi säljer god kvalitet - made in China.

Alla våra kajaker tillverkas av polyeten med hög densitet (HDPE). Utmärkande egenskaper för detta material är hög styrka, låg vikt och god uv-beständighet.

passed.jpg
SJÖTOMT TILL ALLA!

 

En del drömmer om en egen sjötomt, men det finns ett bättre sätt att uppleva vattnet än att bara titta på det från sin tomt, och det är att vara ute på vattnet - och denna upplevelse kan alla vara med om! Man behöver inte ens ha en egen båtplats. För de flesta är det en enkel sak att lägga en eller två kajaker på biltaket och åka en liten bit och sedan lägga i kajakerna och paddla ut på vattnet. Dessutom finns det många kajakklubbar runt om i Sverige som erbjuder möjlighet att paddla även för den som inte har en egen kajak.

Sveriges natur är fantastisk, och tack vare allemansrätten kan alla kan uppleva den. Du får paddla överallt, du får gå i land nästan överallt, du får ta fram ett friluftskök och laga mat. Du får till och med slå upp ett tält och övernatta om du vill - och få en egen tillfällig sjötomt.

KONTAKT

Ramsta-Lund 117, 75591 Uppsala, Sweden

Your details were sent successfully!