VI ÄR ETT FAMILJEFÖRETAG

Liker Kajak Sverige är återförsäljare för den kinesiska tillverkaren Zhejiang Liker Industrial & Trade Co., Ltd (www.likerkayak.com). Vårt val att inleda ett samarbete med just Liker beror på att vi ser en stor potential för deras produkter i Sverige. De har ett ambitiöst utvecklingsarbete där de valt att samarbete med den svenska kajakdesignern Björn Thomasson för flera av sina produkter. De har höga kvalitetsambitioner och de är själva måna om att bygga sitt eget varumärke LIKER, till skillnad mot många andra tillverkare i Asien som mest tillverkar åt europeiska eller amerikanska varumärken. Även Liker tillverkar åt andra varumärken men dessutom bygger man med stolthet upp sitt eget varumärke.

I vår familj är det mest jag som driver och jobbar med detta, men jag har samtidigt ett starkt stöd från hela familjen. De är engagerade och bidrar på olika sätt och de kommer få bidra ännu mer framöver. Både jag och min fru har andra jobb idag så den här verksamheten är något vi försöker hinna med vid sidan om. På sikt hoppas jag att verksamheten växer så bra att jag kan gå ner i arbetstid på mitt andra jobb och kan ägna ännu mer tid åt kajaker – både försäljning och kanske även att leda kajakturer.

Butiken, eller vårt lager, har vi hemma bredvid vårt hus i Ramstalund. Butiken har inga fasta öppettider, men alla som vill besöka oss för att se och känna på våra produkter är välkomna efter överenskommelse – helst via mail, och troligtvis helger eller kvällstid.

 

Välkommen att höra av dig!

/Johan Kärnbo

Johan_Kärnbo.jpg
KONTAKT

Ramsta-Lund 117, 75591 Uppsala, Sweden

Your details were sent successfully!